9.12.16

9. Luukku

9. luukusta paljastuu keskeneräisiä töitä. Tässä ei todellakaan ole kaikki, vain pieni osa. Minulla on paha tapa aina aloittaa uusia projekteja, mutta sitten ne jäävät kesken, kun tulee joku ongelma. Ja niitä ongelmia tulee aika usein, koska käytän harvoin ohjetta, ja jos käytän ei minulla yleensä ole ohjeeseen sopivaa lankaa vaan aina pitää soveltaa.

Tämä hame on näkynyt jo yhdessä aikaisemmista kalenteriluukuista. Mutta niinhän siinä sitten kävi, että se päätyi purkuun, kun sovitin sitä ensimmäisen kerran päälleni. Hame oli liian vartalon myötäinen, ja halusin enemmän laskeutuvan helman. Virkattu vyötärökaitale sentään oli sopiva, niin ei tarvinnut purkaa kuin tuo helma-osuus
Lisäsin silmukoita ja nyt näyttää paljon paremmalta. Nyt neulon vielä vähän matkaa valkoisella ja sitten todennäköisesti virkkaan reunaan samanlaisen pitsin, kuin tässä topissa. Purkamisen yhteydessä vaihdoin myös puikot, 0.5 kokoa suurempiin nyt neulon siis 4.5mm puikoilla.




Tämän valepalmikkopaidan aloitin joskus kesällä ja se on melkein valmis. Koska tämäkin on oma sovellus jostain ohjeesta jonka nimeä en enää muista, niin hihat ovat vähän liian lyhyet samoin pääntien resori. Nämä kaksi asiaa kun korjaisi ja päättelisi langat niin tämäkin pääsisi käyttöön.




Vielä toinen paita. Tämän aloitin jo viime vuoden puolella tällä dropsin ohjeella. Paita on neulottu ylhäältä alas. Sitten on poimittu silmukat pääntien reunasta ja jatkettu 2o 2n joustinta. Tämän neulominen jäi kesken, kun en ollut ihan varma onko tuo kaulus mun makuun jo liian pitkä vai päättelisinkö sen vain nyt?



Sininen lanka on vain merkkinä siitä kumpi on etupuoli

Katsotaan nyt josko joku näistä valmistuisi tämän vuoden puolella:)

1 kommentti:

  1. Ihania paitoja sulla tulossa! Ja hame! (: Mie tykkään että kaulusta saa olla paaaaljon lämmittämässä... Eli pituus näyttää minusta hyvältä. :D

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!